Restaurang

Vällagad mat

Bistromeny

Bokningsmeny

Boka eller kom direkt!

Du kan antingen boka bord och mat från vår Bokningsmeny eller helt enkelt bara komma in och beställa från vår Bistro-meny.

Bokningar för stora sällskap. Minsta antal 20

Om du planerar för en festmåltid eller vill fira något med ett kalas är Torpöns Färjeläge helt rätt för dig. Vi har en speciell meny för dessa tillfällen där du kan välja mellan enskilda rätter, kompletta middagar eller bufféer.

Vi har ca 50 platser inomhus, 150 på uteserveringen eller varför inte bokstavligen talat sätta sig i sjön på vår pråm? Vår serveringspråm med plats för upp till 100 gäster kan hyras och ger en underbar utsikt och närhet till sjön. Vi har glasat in den så om det blåser snålt sitter du ändå varmt och ombonat.

Vi har med åren blivit riktigt duktiga på att ta emot större sällskap och vår restaurang är välbesökt av olika gruppresor. Torpötallriken är ett självklart val för de flesta men vår bokningsmeny innehåller också andra rätter som är avpassade för gruppresor.

En måltid hos oss kan med fördel kombineras med en båtresa med ångbåten Boxholm II och kanske ett besök på naturum sjön Sommen. Planerar du för en kund- eller personalaktivitetet eller kanske en utflykt med jobbarkompisarna? Vi kan hjälpa dig att få till en riktigt lyckad kväll!

Vill ni åka båt så ser vi till att hitta något som passar ert behov och sällskapets storlek; det finns allt från Boxholm II:an till kanot, från lugnt tempo till hög fart.

Bli härligt upplyft genom att ta en tur i vår höghöjdsbana eller kanske lite försiktigare spänning i en bouleturnering? Vi kan hjälpa er. En ansträngande eller lugn aktivitet för gästerna före eller efter maten? Vi har möjligheterna. Ölprovning? Visst!

Ring oss så hittar vi ett upplägg som passar ditt sällskap och syfte. Vi är alltid villiga till att anpassa oss efter dina önskemål så långt vi förmår. Vi behöver din bokning några dagar i förväg för att kunna förbereda din ankomst på bästa sätt.

Alla förhandsbokningar/bordsreservationer förutsätter att måltiden väljs från bokningsmenyn. Eftersom menyn är anpassad för grupper förväntas alla i sällskapet välja samma rätt. Vill du inte förboka mat utan bara reservera ett bord så ordnar vi det också. Det står uppdukat och klart för dig och sedan beställer du och ditt sällskap maten i kassan från vår Bistromeny.

Avbokningsregler

Vid bokning av öl- och vinprovning eller bokningar till våra buffér/ middagar gäller: Sker avbokningen samma dag debiteras 100% av kostnaden per person.