VÄLKOMMEN TILL TORPÖNS FÄRJELÄGE MAT & CAMP – MÖTESPLATSEN FÖR LAND & SJÖ

Upptäck sjön Sommen i Småland och Östergötland

Untitled1

Torpöns Färjeläge

Torpöns Färjeläge kombinerar det bästa av land och sjö. Hos oss kan du stilla din hunger och törst i restaurang och glassbar, bo på camping, hyra stuga och njuta av ett boende i en magnifik natur. Eller varför inte klättra höghöjdsbana, besöka Naturum Sommen, spela boule, bada, vandra, hyra kanot/båt eller bara koppla av och beskåda båtlivet.

Säsong 2014

Vi har flera nyheter denna säsong. Vi bygger ut höghöjdsbana med en linbana, en så kallad Zip-line. Mer info kommer. Har du inte klättrat ännu måste du prova! Vi lovar att du får en spännande utmaning bland trädtopparna och en upplevelse du inte kommer att glömma!

Vi har byggt en bar i butiken där du kan beställa en god öl eller varför inte bara njuta av en god kopp kaffe med en nybakad bulle från Falla Speltbageri.

Förra årets succé Elin af Torpön, vår ljudlösa och avgasfria elbåt, kommer att ha fasta guidade turer men går även bra att chartra för specialarrangemang.

Och till sist men inte minst vårt populära programutbud. Det blir musik, tipspromenader, ölprovningar med mera. Här finns något för alla!

Som om det här inte vore nog så har vi utökat vår verksamhet med vandrarhemmet Solviken vid Torpön. Det är ett enkelt men trivsamt boende på en naturskön udde i sjön Sommen. Här kan du komma för att bo med din familj eller vänner, konferera, äta och dricka eller prova på någon av alla aktiviteter som finns i området. Varför inte kombinera ett besök på Torpöns Färjeläge med övernattning på Solviken?

Vi önskar dig varmt välkommen och en mycket trevlig sommar!

Annika, Peter och Jörgen
imgst

Torpöns Färjeläge ligger mitt i sjön Sommen på norra udden av Torpön. Det är betagande vackert hos oss! Vi har försökt att fånga det i en 360-gradersbildserie – kolla får du se :-)

claes_sandvig


Solviken_mini

Välkommen till Torpöns Färjeläge och Solvikens vandrarhem och konferens!

Syftet är att skapa sysselsättning och framtidstro i bygden.

Läs mer…

Torpons_elbat_mini

Elbåten Elin – en ny upplevelse på Sommen

Nu har du chansen att få se Sommen från sin rätta sida – från vattnet. Vi erbjuder dig möjlighet att åka entimmarsturer med guide med vår elbåt.

Läs mer…

solviken250x130

Solviken vid Torpön

Torpöns Färjeläge är nya ägare till Solviken vandrarhem & konferens.

Läs mer på Solviken.nu

hoghojdsbana_fotoag250x130

Klättra höghöjdsbana – spänning, tanke och kraft i skön förening.

Prova våra olika höghöjdsbanor uppe i träden vid boulebanorna. Nytt för 2014 är den nya Zip-line och samarbetsbanan. Ett riktigt äventyr bland träden.

Läs mer…

Senaste Nytt

Kontakt

TORPÖNS FÄRJELÄGE

Annika Bergman
Tel. 0140-420 41
070-538 74 78
annika@torponsfarjelage.se

CAMPING & STUGOR

Gösta och Anette
Tel. 070-23 25 399
gosta@torponscamping.se

Stolt medlem av

Destination Sommenbygd

Facebook

Väder i Blåvik

Vädret Blåvik

Öppettider 2014

Lördag 26/4
“Smygpremiär”
Kl 13.00 – 16.00

27/4 – 19/6
Tisdag – Söndag
Kl 11.00 – 20.00

20/6 – 17/8
Alla dagar
Kl 11.00 – 21.00

18/8 – 14/9
Tisdag – Söndag
Kl 11.00 – 17.00