SOMMARJOBB PÅ TORPÖN!

Vi håller nu på att planera för säsongen 2019 och söker dig som vill jobba i höghöjdsbanan, glassbar, kök, servering eller kassa. På sommaren är vi ca 30 personer som arbetar ute på Torpön, de allra flesta ungdomar.
Vi erbjuder dig avtalsenlig lön och att få jobba i en oslagbar miljö med mycket skratt och glädje.
Det är speciellt att arbeta hos oss; ibland enormt mycket att göra, ibland toklugnt, ibland får man diska, ibland servera kändisar, ibland jobba extra, ibland mindre. En sak är säker – du kommer att lära dig massor!
Vi har haft många anställda som gått på Tranås, Mjölby eller andra restauranggymnasier och det är ett plus men det viktigaste för oss är ändå att du är ordningsam, glad, har glimten i ögat och kan hugga i då det behövs. Det är en klar fördel om du har boende i närheten så du enkelt kan ta dig till och från oss. Skicka din ansökan till robin@torponsfarjelage.se senast 2019-03-08. Berätta lite om dig själv och var du helst vill jobba (glassbar, kallkök, varmkök, servering, hh-bana). Vår säsong börjar i slutet av april och sträcker sig till slutet av september. Du ska vara minst 16 år.

Vi söker även färjekarlar och vaktmästare
Som färjekarl är du oftast den person som våra gäster möter först och sist. Du ska både vara en ambassadör för Färjeläget men även för hela bygden. Färjan körs varje hel och halv timma och det gäller att ha tungan rätt i mun. Det är många spakar och pedaler som skall manövreras samtidigt! Mellan turerna hjälper du till med allehanda sysslor såsom städning, diskning, torka bord med mera. Vi ser gärna pigga pensionärer på denna post.
Som vaktmästare är du på rätt plats vid rätt tillfälle och gärna på några ställen till:. Ju mer det är att göra desto snabbare fötter måste du ha! Här gäller det att på egen hand se vad som behöver göras och prioriteras; klippa gräs, kratta, plocka skräp, hjälpa till i disken, underhålla gästerna eller mata kaninerna. Arbetsuppgifterna är många och mycket varierande. Erfarenhet av vaktmästeri är en fördel.

För mer information om tjänsterna maila Robin Samii på robin@torponsfarjelage.se

Välkommen till oss!

Kommentera Dela

Kommentera

Please type the characters of this captcha image in the input box

Vänligen skriv in tecknen i fältet ovan för att kunna posta ditt inlägg.

Senaste Nytt

Kontakt

RESTAURANGEN, HÖGHÖJDSBANAN, KANOTER

Robin Samii
073-434 97 73
robin@torponsfarjelage.se

CAMPING & STUGOR

Amanda och Håkan
070-23 25 399  reception@torponscamping.se

Facebook

Öppettider 2018

Öppettider 2018

29/4 - 23/9

29/4 - 21/6  kl 11-20
måndagar stängt (bokade sällskap undantaget)

22/6 - 19/8  kl 11-21 alla dagar

20/8 - 23/9  
torsdag - söndag kl 11-17
måndag - onsdag stängt (bokade sällskap undantaget)

Vid fint väder förlänger vi våra öppettider. Eventuella ändringar hittar du under Senaste nytt

Varmt välkomna!

Väder i Blåvik

Vädret Blåvik

Stolt medlem av

Destination Sommenbygd

BRIS0013_Banner_liggande_supporter_2017